Film jezelf en bespreek het samen

Sinds een maand maak ik gebruik van NOTIVID, een handig platform waar ik , maar ook de docenten die ik begeleid, filmpjes kunnen uploaden. Het is veilig (alleen degenen met de link en aangemeld met mailadres, kan het filmpje zien), makkelijk (iedereen met digitale ervaring kan dit) en handig.

Het meest praktische vind ik de mogelijkheid van het toevoegen van opmerkingen bij de filmpjes. Op de foto zie je een fragment van mij tijdens een presentatie: de opmerkingen zijn goed te lezen en ook te zien in een dubbele tijdlijn onderaan m.b.v. grijze bolletjes die aangeven waar de opmerkingen in de film zijn geplaatst.

Wat?

Ik heb een aanvulling bedacht m.b.v. NOTIVID op mijn aanbod als beeldbegeleider op scholen: film jezelf (met je telefoon, tablet, camera of vraag een leerling). Je kiest een fragment waarover je feedback wilt en je laadt zelf dit filmpje op via NOTIVID. Vervolgens bekijk ik het, plaats er opmerkingen bij, jij kijkt het thuis zelf weer en samen praten we of via facetime, skype, telefoon of live over de opmerkingen.

Waarom?

-Je krijgt professionele, veilige feedback wat jou net dat zetje in je zelfvertrouwen kan geven.

-Beeldbegeleiding is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen, je professionele ontwikkeling en positief gericht; wat gaat goed? Het kan fijn zijn dat iemand die jij niet kent, met een professioneel en nieuw oog kijkt naar jouw gedrag voor de klas en de reacties van jouw leerlingen.

-Als docent kun je de beschikking krijgen over jouw scholingsbudget krijgen, in overleg met je leidinggevende en naar keuze inzetten. Op deze manier bespaar je tijd en kosten.

-Deze mogelijkheid is ook mogelijk tijdens een traject Beeldbegeleiding 

Hoe?

Je neemt contact op met mij (nettiekramer@scholare.nl).

Je krijgt een link toegestuurd waarmee je jouw fragment kunt uploaden en we maken afspraken.

Kosten:

-1 filmpje uploaden en samen bespreken €75,- (max. een half uur per film).

-Extra gesprek (op locatie) € 75,- (max. 1 uur bij een reistijd van max. 1 uur)

 

Reacties zijn gesloten.